Foto van een Energic 511 to the rescue ? Duidelijk is het niet helemaal, of de wagen geholpen dient te worden maar zo lijkt het wel. Deze foto heb ik een paar weken geleden gekocht, uiteraard om de En

Energic 511

+11
erik9831
Foto van een Energic 511 to the rescue ? Duidelijk is het niet helemaal, of de wagen geholpen dient te worden maar zo lijkt het wel. Deze foto heb ik een paar weken geleden gekocht, uiteraard om de Energic, die hierop te zien is. Moest iemand het merk van de wagen herkennen, die mag het altijd vermelden.

Reacties

+5
kramer
Dit is een echte onvervalst oud tafereel, er hangt een soort van eg achter de trekker van uit het midden van de trekker opgehangen.
+2
Piet1960
Peugeot?
+3
a3vandiejen
Schitterend.
+1
wim-same
Volvo
+4
Sojaboontje
Simca Aronde denk ik.
+9
Sojaboontje
@Sojaboontje Nog ff snel gecheckt.

(klik om te vergroten)

Simca Aronde. Foto van internet
+3
draaipiet
Prachtige foto

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Energic 511 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!