Foto van een Eicher Mammutlaatst mijn eicher koningstiger weer verkocht. vandaag deze eicher mammut ed 310 opgehaald.hij heeft al heel veel werk ervaring maar daar vind ik hem niet minder om😃

Eicher Mammut

+3
joel-koppelman
Foto van een Eicher Mammut
laatst mijn eicher koningstiger weer verkocht. vandaag deze eicher mammut ed 310 opgehaald.
hij heeft al heel veel werk ervaring maar daar vind ik hem niet minder om😃

Reacties

+3
draaipiet
Prachtige nette trekker met luchtremmen
+3
joel-koppelman
@draaipiet inderdaad lucht zit er op. heb er nog een fritzmeijer raam bij met kleden er rondom omheen. ook nog de originele slinger, gatenbalk, trekhaak met eicher trekpen en de duitsebrief! trekker komt van de 2e eigenaar.
+1
draaipiet
@joel-koppelman Klinkt als goeie handel
+1
joel-koppelman
@draaipiet nu kun je hem nog makkelijk op kenteken krijgen volgend jaar niet meer. en zo'n type hebben we thuis vroeger ook gehad.
+1
draaipiet
Quote Reactie van @joel-koppelman:
zo'n type hebben we thuis vroeger ook gehad.

En nu weer 👌
+3
WaterDeutzer
@joel-koppelman Kenteken heeft deze trekker al, daarmee kun je hem na 2021 nog steeds gewoon overschrijven op NL kenteken, zonder inspectie.
Nederland is één van de laatste landen ter wereld die de trekkers op kenteken zet.
RDW dit jaar aanmelden, zonder inspectie is alleen voor on gekentekende voertuigen.

Ik heb begin jaren '90 in de ex-Sovjetunie gewerkt, waar nieuwe Same trekkers vanuit NL naar toe werden verscheept. De Russen konden niet begrijpen dat er geen "paspoort" bij de trekkers was.
+2
joel-koppelman
@WaterDeutzer ja maar dit kenteken wat er nu voor opzit heb ik niks geen papieren of zoiets bij. endaarbij zou ik hem waarschijnlijk opnieuw moeten laten keuren.
dat was ik niet van plan en als ik tot volgend jaar wacht moet ik hem ook laten keuren. we hebben van nu alles thuis waar een kenteken op kan een kenteken voor aangevraagd. alleen nog niet voor deze eicher want die staat niet in t rijdje bij de RDW.
+3
WaterDeutzer
@joel-koppelman Ik was met mijn Deutz F2M315 een van de eerste dit jaar met aanvraag voor kenteken. Toen was er nog geen database en kon ik zelf merk, type, serienummer en bouwjaar vermelden. Is dat nu veranderd?
+2
joel-koppelman
@WaterDeutzer je dat is nu nog hetzelfde
+3
a3vandiejen
Mooi exemplaar, 👍👌👌
+2
joel-koppelman
@a3vandiejen ja vind het zelf mooie type's. alleen jammer dat hij een keer overgeschilderd is.
+2
a3vandiejen
@joel-koppelman Ja zeker mooie type, dat is jammer inderdaad als ik zie hoe netjes het plaatwerk is.
+2
joel-koppelman
@a3vandiejen zijn wel wat plekken stukken ingelast. en binnen kant spatborden is niet heel mooi. maar dat is nog wel een keer netjes te maken. maar ik wil hem eerst zo laten
+4
Albert Peters
Proficiat
+1
joel-koppelman
@Albert Peters bedankt
+2
RVM
Veel km gemaakt om te halen?
+2
joel-koppelman
@RVM ja opzich wel 250 km. heb m uit Duitsland.
+2
Towaberg
Mooie eicher, veel plezier ermee 👍
+1
joel-koppelman
@Towaberg bedankt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Mammut ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!