Foto van een Deutz-Fahr Agrolux 65, vanmiddag toen de mist weg getrokken was, de cabrio maar even voor het schuifbord gezet en het slootvuil opruimen. Lekker in het zonnetje😎 en een goede beleving

Deutz-Fahr Agrolux

+1
Terwisscha
Foto van een Deutz-Fahr Agrolux 65, vanmiddag toen de mist weg getrokken was, de cabrio maar even voor het schuifbord gezet en het slootvuil opruimen. Lekker in het zonnetje😎 en een goede beleving van wat er om je heen gebeurt. Combi niet helemaal ideaal, want de hydraulische topstang is net wat te lang, maar we redden ons d'r mee.

Reacties

casejxu
Familie van je in hetblad trekker?
+1
Terwisscha
@casejxu jaa, mijn zus staat er in
dx11
Tevreden over deze trekker? Weinig problemen mee? Doet hij veel werk?
Terwisscha
@dx11 Erg te vreden over deze trekker ja. Is van 2011, heeft nu 2100 uur.
Doet de simpele klusjes op het bedrijf zoals schudden, landrollen, voor de veewagen en enkelt eens harken. En natuurlijk het voer aanschuiven.
Tot nu toe een lekke kleppakking gehad. Verder geen noemenswaardige dingen.

Verder is aan alle kanten te zien dat het een goedkope trekker is. Nog geen half jaar oud en de verf bladerde er aan alle kanten vanaf dat is wel zonde.
ZETOR9641
@dx11 ik rijd ook wel 3a4 x per week op zo’n ding, blijf het maar een bijzondere trekker vinden. Ding lekt ook altijd😅
+1
cb6520
@ZETOR9641 dan moet je pas zorgen maken als die niet meer lekt
Terwisscha
@ZETOR9641 Dan moet dat verholpen worden. Van het een komt het ander.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrolux ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!