Het mooie van maïs hakselen is natuurlijk dat er weer zwarte grond tevoorschijn komt. Een paar percelen die er gelukkig ook goed afgekomen zijn moet eigenlijk nog gras in. Meteen achter de hakselaar

Fendt 724

+1
Siete
Het mooie van maïs hakselen is natuurlijk dat er weer zwarte grond tevoorschijn komt. Een paar percelen die er gelukkig ook goed afgekomen zijn moet eigenlijk nog gras in. Meteen achter de hakselaar aan met de ploeg en dan schuiven. Met deze mooie dagen kan er dan toch nog heel wat gebeuren.

Reacties

Fast Eddy
Is dit de kilverbak die besteld is? Of is dit de demo nog?
+1
Siete
@Fast Eddy
Nee dit is de demo nog.
Die andere moeten ze nog bouwen. Die komt begin volgend jaar als het goed is.
Fast Eddy
@Siete

Dus nu is het nog "behelpen".
+1
Siete
@Fast Eddy
Haha zo erg is het ook weer niet hoor.
De bak zoals we m zelf graag willen is op details anders. Dat zit vooral in de bediening. En omdat dit een demo machine is zit de automaat functie voor de GPS er niet op. Ons eigen bak heeft dat wel, en ook de nieuwe krijgt dat weer. Ben al lang blij dat hij er nog is. 😁😁
Wilco vd Kuilen
Dat ziet er goed uit Siete, dat zou je afgelopen week niet denken dat je nu zo mooi kan kilveren!!
Siete
@Wilco vd Kuilen
Nou idd. Zijn ook nog genoeg percelen waar we niks kunnen hoor.
Zoals gezegd zijn deze stukken meteen achter de hakselaar aan geploegd. Die grond was nog knap droog. Dan in het zonnetje dan wil het nog mooi, maar elke drup regenwater is teveel.
+1
wart
Heb weer het mooiste werk jij haha. Prachtig! Gebruik je GPS nu op de meeste percelen of ook nog veel op het oog?
Siete
@wart
Gebruik het zeker wel.
Bijvoorbeeld om de baan waar de greppel in komt mooi op afschot te leggen. Rest is vaak grotendeels zichtwerk. Het ene perceel leent zich er beter voor dan het andere.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 724 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!