VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Pq3AVRjviSwMais hakselen in de modder in Maurik met een New Holland FR650 Forage Cruiser + 10-rijer van Loonbedrijf van der Woerd uit Zoelen. Vanwege de natte en

New Holland FR 650

+1
VIDEO:

Mais hakselen in de modder in Maurik met een New Holland FR650 Forage Cruiser + 10-rijer van Loonbedrijf van der Woerd uit Zoelen. Vanwege de natte en zachte grond werd de mais met een New Holland T7.315 + Fendt 828 Vario (Bongers) met speciale VGM hooglossers van het land gehaald en overgeladen aan de weg.
WaterDeutzer
@Agriculturespotter Mooie film met degelijke spullen! En goede organisatie. Als ik ook die "wegtrekkers" zie zijn jullie 't wel gewend in de bagger te werken.

Reacties

newholland-
Mooie oplossing voor de weg en de kuil schoon te houden 👌👌
Rokus
Is een hele mooie oplossing maar om een beetje capaciteit te halen moet je er toch wel 2 in het land hebben rijden!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland FR 650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!