Foto van een John Deere 6520 en op de achtergrond mn nieuwe kuilhapper. Foto is geplaatst door cb6520 op 09-10-2021 om 15:14:30, met 12 reacties.

John Deere 6520

cb6520
Foto van een John Deere 6520 en op de achtergrond mn nieuwe kuilhapper

Reacties

Fendt612e
De klep niet meer gebruiken?
cb6520
@Fendt612e nog nooit gedaan, is niks waard
J asper
Werkt dat spul allemaal nog? Dat je hele wagen niet inruilt dan. Nette jonge wagen is ook nog wel geld waard.
J asper
Ow laat maar alleen schep klep🙈ik dacht zo snijraam.
Baltus_steyr
@cb6520 als je het nog nooit geprobeerd hebt , weet je ook niet of het wat is.. 😂 😂 Volgensmij schep je met een pak voer al snel wat kilo's bij mekaar. nadeel is dat je met nog een andere trekker de blokken kuilvoer moet klaarzetten.
cb6520
@Baltus_steyr ik heb het de eerste dag gedaan. Had eerst een kuilsnijder.
Je moet de blokken klaar zetten kan niet precies voeren en de rest moet er alsnog met de voorlader in. Het mengen duurt veel langer en als de wagen half vol zit krijg je het er niet mooi meer in geschept. Krachtvoer mengt er ook veel sneller door als je het tussen de vijzels gooit ipv achterin. Ik wil hem nog wel eens inruilen omdat deze achter bij de klep 2 dodehoeken heeft met mengen. Maar heb al heel veel geinvesteerd afgelopen 1.5 jaar en dus moet de wagen nog paar jaar mee
Baltus_steyr
@cb6520 oke , top verwoord! Dat slecht mengen met grote blokken kan ik me idd voorstellen. vooral als de wagen vol raakt. Heb met de trioliet met snijmes achterop ook wel iets last van. het laatste wat ik laad mengt nooit volledige door het rantsoen is. Helaas pas als de wagen half leeg begint te raken. Het is niet ideaal maar het moet er maar mee door! Dan gaat de wagen vullen en mengen met kuilhapper dan wel super mooi!!
@cb6520 mengt die beetje mooi dan? Die dooie hoeken zijn vast niet bevorderlijk
+1
cb6520
@ronald-deutz-fahr het gaat opzich wel goed maar vorig jaar toen we geen mais hadden en nog geen water erbij was er wel wat selectie. Er word wel gehakseld op minder dan 2cm dus dat scheelt ook al
case 745 xl
@cb6520 de kuilhapper gistermorgen gehaald?
cb6520
@case 745 xl ja klopt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6520 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!