Foto van een Landbouw miniaturen 1:50 Caterpillar. Foto is geplaatst door chris33 op 10-10-2021 om 15:44:46, met 8 reacties.

Landbouw miniaturen 1:50 Caterpillar

+3
chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:50 Caterpillar

Reacties

+2
jan-kees same
Mooi spul 👌,bc van der vis vroeger een groot bedrijf in de regio met werken in het buitenland , bestaat het bedrijf nu nog ,je ziet ze niet veel meer?
draaipiet
@jan-kees same Ze bestaan nog wel, ik zag pas een machine in Amsterdam staan. Meer weet ik er ook niet van hoor
+1
chris33
@jan-kees same Er staan nog een paar machines op de OBA in A'dam, dat is het volgens mij. Maar de OBA gaat ook sluiten in de nabije toekomst.
draaipiet
@chris33 OBA sluiten dat kan maar dan moet je echt wel over een langer termijn denken, ik zal me niet verbazen als het niet sluit. Ze zijn druk met andere plannen bezig.
+1
chris33
@draaipiet Oke, zou kunnen hoor, dit hoorde ik laatst van iemand. En er zijn een aantal machines van Vis die daar begin dit jaar stonden naar de zaak gehaald. Ik zag ze staan toen ik er laats een keer was.
+1
draaipiet
@chris33 Steenkool is daar nog lang niet weg, er licht zat. Maar dat steenkool een aflopende zaak is is wel duidelijk maar op wat voor termijn.............
Ik heb gehoord dat ze hard bezig zijn voor alternatieven
+1
chris33
@jan-kees same Verders staan er nog veel machines op de zaak in alphen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:50 Caterpillar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!