Foto van een Landbouw miniaturen 1:50 zandwagens. Een greep uit de transportvloot van B.C. van der Vis uit Alphen aan den Rijn. Mooi rijtje zo.

Landbouw miniaturen 1:50 Onbekend

+2
chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:50 zandwagens. Een greep uit de transportvloot van B.C. van der Vis uit Alphen aan den Rijn. Mooi rijtje zo.

Reacties

+1
Fast Eddy
Hoeveel modellen heb je daar van gemaakt? En hou je ze ook allemaal zelf.
chris33
@Fast Eddy Van welke modellen bedoel je precies, van vd Vis modellen?
Fast Eddy
@chris33

Ja die bedoel ik.
+1
chris33
@Fast Eddy Ik heb totaal tot nu toe 35 kranen gemaakt, waarvan er 1 naar een collega van me gegaan is, die heeft daar ooit eens gewerkt. En dan deze 6 vrachtwagens. Nu met de dumpers bezig, dat worden er in totaal zo'n 26 stuks uit mijn hoofd gezegd, allemaal verschillende types. Natuurlijk omdat ik het mooi vindt het matrieel van Vis na te bouwen, maar ik ben ook knikdumper verzamelaar, dus de verschillende types zijn gelijk een mooie aanvulling op de verzameling. En in de toekomst zal ik nog wat shovels, bulldozers en de nieuwere 300 serie kranen bij gaan maken van Vis. En wie weet ook nog eens een ponton.
Fast Eddy
@chris33

Je hebt het er maar druk mee. 😉
Fendt926Driver
@chris33 en maak je die voor vis of is het allemaal eigen verzameling thuis.
Op een enkele na voor een collega
+2
chris33
@Fendt926Driver Allemaal voor mezelf.
Fendt926Driver
@chris33 prachtig.
Je zult al wel hele schappen vol hebben staan met allemaal verschillende machines. Hoe lang doe je gemiddeld erover om een kraan uit niets op te bouwen?
Of koop je een basis machine en verbouw je die?
+2
chris33
@Fendt926Driver Ja de meeste machines zijn bestaande modellen die ik verbouw. De ene grondig, de andere een beetje. Van de kranen varieren de bouwtijden van 6 tot 22 uur. Dat zit m vaak in giek en lepelsteel verlengen. Ben nu met 7 knikdumpers bezig waarvan alles voor de knik zelf gebouwd wordt omdat het originele model te slecht overeen komt om te verbouwen. daar zit echt veel werk in. Cabines zijn wel 3d print van alle Cats 245 en de dumpers waar ik nu nog mee bezig ben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Landbouw miniaturen 1:50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!