Foto van een John Deere 7710 van Bosmans Hilvarenbeek (Hilvarenbeek)×.Helaas het spul niet in de mist bezig gezien. Was net te laat, ze waren gestopt ivm te nat.Is een heel laag/snel te nat perceel d

John Deere 7710

+1
Jotke
Foto van een John Deere 7710 van Bosmans Hilvarenbeek (Hilvarenbeek)×.
Helaas het spul niet in de mist bezig gezien. Was net te laat, ze waren gestopt ivm te nat.

Is een heel laag/snel te nat perceel daar.

8 okt. 2021, Diessen/Esbeek.

Reacties

john deere 7810
Met die banden de mais in dan is het ook nog wel een x nat...
Jotke
@john deere 7810

Geloof me, daar was het echt nat!

Bosmans is de laatste die opgeeft. Als die nog niet halverwege omdraait zegt dat genoeg.

Deze heeft net daarna een andere vant land getrokken dus ondanks de kale banden voor heeft ie nog genoeg grip.

Dit is ook laaggelegen snel te natte grond dichtbij de leemsputten( vroeger werd daar leem gewonnen voor de toenmalige steenfabriek in Esbeek, tegenwoordig zijn het visvijvers), en andere kant dicht bij de stroom( beekje). Erlangs lagen 2 of eigenlijk 3 percelen aardappelen waarvan 1 waarschijnlijk voor 2e keer achter elkaar omgeploegd kan worden. Verzopen.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7710 en hebben de trefwoorden mistig , john deere , loonbedrijf bosmans , dikke beer , Dikke Amerikaan , john deere 7710 en 7710 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!