Foto van een Massey Ferguson 35 x en 1250 kniktractor. Nog een laatste van vorig weekend.  Omdat het zo'n mooie trekkers zijn.

Massey Ferguson Meerdere

+5
stijn-de-bock
Foto van een Massey Ferguson 35 x en 1250 kniktractor. Nog een laatste van vorig weekend. Omdat het zo'n mooie trekkers zijn.

Reacties

+7
MF 2725
Prachtig duo!
+6
Fast Eddy
Mooi foto Stijn. Hij kan zo in een magazine geplaatst worden.
+2
Svendt28
@Fast Eddy Perfecte foto, goeie belichting, prachtige setting, Stijn heeft zijn beroep als fotograaf gemist👌😊
+2
Fast Eddy
@Svendt28

Dat bedoel ik. En als iets echt mooi is mag dat ook best gezegd worden.
+4
a3vandiejen
Prachtig.
+2
newholland-
Zeker mooie alleen dat zwaailicht op de 35 🙈🙈is wel een beetje fout. De schudder/ wierser past er wel mooi bij👍👍
+1
KlaasM
@newholland- die zwaailamp zie je wel vaker in België. Zou dat verplicht zijn?
+4
noordhof
@KlaasM Is verplicht , dit is nog een model dat ergens in de rekken is blijven liggen omdat het zo lelijk was . Ik laat hem erop want dat maakt hem speciaal 😉😅
+3
Pauls
@KlaasM jawel, is verplicht in B, moet aanwezig zijn. Je mag deze altijd opzetten, maar moet (verplicht) aan staan als je over straat rijdt met over 2.55 m machines, en op dubbele wegen (in 1 rijrichting), ongeacht de breedte. Ik persoonlijk geef de voorkeur op wegen waar je vaak ander verkeer hebt / tegenkomt. Ook moet de zwaailamp in alle richtingen zichtbaar zijn, ongeacht wat je vervoert, en daar wringt vaak het schoentje, en dan mag je een zwaailamp herhalen, bv achter op een kipper, of geladen hooiwagen. Ga je over 3 meter heb je extra borden 'uitzonderlijk vervoer' nodig (en een vergunning). Het is een zooitje in (het één) Europa ...
+5
Massey 2705
Mooie foto , zo samen in de schuur ! 👍
+2
RVM
Mooie foto zo met die lichtinval, had je een complete flitsinstallatie bij @stijn-de-bock ?
+4
stijn-de-bock
@RVM nee,gewoon met dezelfde gsm als al mijn andere foto's, ik maak wel vaak meerdere keren ongeveer dezelfde foto want meestal is er ene mooier dan de andere.
+2
Bangelijk goede foto!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Massey Ferguson ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!