Bij demontage van de zuigers zijn we er achter gekomen dat er 2 zuigers grote schade hadden aan de zijkant. We kiezen toch voor een grondige revisie. De 2 cilinderkoppen liggen reeds bij een revisiebe

Schlüter Super 1500TVL

+9
Gavrie Willemsen
Bij demontage van de zuigers zijn we er achter gekomen dat er 2 zuigers grote schade hadden aan de zijkant. We kiezen toch voor een grondige revisie. De 2 cilinderkoppen liggen reeds bij een revisiebedrijf. Hier ligt de deels gedemonteerde motor gereed op de aanhanger om naar een kennis te brengen die de motor voor mij volledig gaat reviseren. De man was verheugd dat hij het werk mocht doen.

Reacties

+2
stijn-de-bock
Succes gewenst met al het werk en kosten,het zal wel een pareltje worden.
+2
Gavrie Willemsen
@stijn-de-bock ja Stijn, elke bout en elke moer gaan we loszetten, anders krijgen we daar over een paar jaar toch spijt van. 😛😛
+3
valmet6400power
Nogmaals, behalve dat het nu veel geld kost, je kunt iets beter helemaal doen als je toch bezig bent dan half. Anders kun je na een tijdje weer de boel loshalen. En je weet straks in ieder geval hoe de trekker er technisch aan toe is en dat geeft toch ook wel een goed gevoel.
Huuuuub
Laat de krukas en de hoofdlagergrondboringen goed controleren. Hiermee hebben wij een keer veel ellende gehad op het werk.
johndeere 2650
Wie gaat er aan beginnen?
+1
Gavrie Willemsen
@johndeere 2650 de Manu, die zal jij zeker kennen
johndeere 2650
@Gavrie Willemsen ja klopt die ken ik zeker heb zijn 42 gekocht.
+1
a3vandiejen
Mooie investeringen als alles klaar is.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1500TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!