Foto van een Valtra 8950, de onland modus van de juwel even uitgeprobeerd. Geen gps, geen markeurs… en de voor zo krom als ie maar kan zijn 😛 na 4 heen & terugjes toch maar weer ‘in de voor’

Valtra 8950

+2
Valtra man
Foto van een Valtra 8950, de onland modus van de juwel even uitgeprobeerd. Geen gps, geen markeurs… en de voor zo krom als ie maar kan zijn 😛 na 4 heen & terugjes toch maar weer ‘in de voor’ verder gedaan om wat recht te trekken. Maar het ploegt wel lekker rechtop zittend, en ook trekkracht met 2 ton voorin is meer dan voldoende.

Reacties

+1
GerbertXL
Even doorsparen voor autopiloot en lekker bovenover gaan 👌
+1
Valtra man
@GerbertXL inderdaad, dat moet er nog eens van komen. Ik heb gehoord dat de korrelmais zeer duur gaat zijn dit jaar. Dus misschien komt de kerstman nog langs dit jaar 🙂
+1
MaxxuM4ever
Een markeur is zo gemaakt toch voor iemand die ook een gewichtendrager/bumper in elkaar kan lassen?
U rijdt een mooi stukje van de voor af, voor en achter op dubbel lucht ploegen zou nog steeds mooi passen. Staat het extra vermogen nu ook constant aan met ploegen?
+1
Valtra man
@MaxxuM4ever haha dat wel, maar ik heb nog een ander hoofdberoep en 2 kleine bengels lopen thuis. 🙂 We gaan het proberen volgend voorjaar!
Valtra man
@MaxxuM4ever ik ploeg hier eigenlijk te breed, ik heb het even gemeten en ik zou 20cm van de voor af moeten rijden. Maar dat kan ik alleen als de voor netjes is afgesneden. (Hetgeen waar ik nog mee sukkelde door de schijfkouter)

Het extra vermogen heb ik aan ja, (hij maakt dan zo’n 190pk op aftakas) zo kan ik rond de 1500 motortoeren blijven en toch 8km/h halen.
Zonder moest ik de Valtra toch wel op toeren houden op die snelheid.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 8950 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!