Hier zie je Loonbedrijf Kuunders (Deurne) ×, Loonbedrijf Kuunders ???(Deurne) × met een Ropa Euromaus 5.Gisteren gerooid, vandaag weg.19 okt. 2021, Diessen.

Ropa Euromaus

+1
Jotke
Hier zie je Loonbedrijf Kuunders (Deurne) ×, Loonbedrijf Kuunders ???(Deurne) × met een Ropa Euromaus 5.

Gisteren gerooid, vandaag weg.

19 okt. 2021, Diessen.

Reacties

johndeere 2650
Groene vrachtwagens dan is het kunders😁 de muis is ook van hun als ik het goed had
Jotke
@johndeere 2650

Vrachtwagens zijn van andere bedrijven maar de vorige keer dat ik op dezelfde plek een Ropa Maus aan het werk zag was het Kuunders. Schijnen maar 2 bedrijven in Nederland te zijn met zo'n machine.

Ik kwam erlangs en had weinig tijd/goeie kleren aan dus kon niet effe het land op of langs de vrachtwagens de berm in om te kijken wat voor en of er een naam op stond. Foto's zijn met mobiel genomen dus niet genoeg kwaliteit om daarover te zien. Zag wel op Facebook dat zij er vorig jaar een van dit type in gebruik hebben genomen.
Fendt_favorit
Houbraken Bergeijk heeft ook een bietenmuis.
Jotke
@Fendt_favorit

Die zouden het dan ook kunnen zijn maar ik gok Kuunders gezien dit een nieuw type is en zij die een hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ropa Euromaus en hebben de trefwoorden bietencampagne , bieten , Bietencampagne 2021 en Beet me geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!