Foto van een Fendt favorit 822 foto van een afvoercombi van loonwerken gheenens te maarkedal, afgelopen zondag de eerste mais gehakseld.

Fendt 822

+5
YaMaGa
Foto van een Fendt favorit 822 foto van een afvoercombi van loonwerken gheenens te maarkedal, afgelopen zondag de eerste mais gehakseld.

Reacties

+4
BEboer
Ik vind dit nog altijd de mooiste tractors die er zijn de 800 serie 👌 vind het nog altijd jammer dat er geen 2e nt vario lijn van fendt bestaat want deze versnellingsbakken zijn ook echt top nuja ik ben oudbollig zeker 🙈
+2
YaMaGa
@BEboer haha dan ben ik dat ook... ik heb een zwak voor de tractoren rond deze jaartallen. Hebben toch al wat comfort en kunnen veel aan maar zijn toch nog redelijk rechttoe rechtaan. Ik denk dat menig boer/loonwerker wel (eens) vloekt op het nieuwere materiaal.
martijn805
@YaMaGa inderdaad. Je weet gewoon waar je aan toe bent met zo’n oudere trekker. Rechttoe rechtaan en als je iets wil dat die doet, doet die dat gewoon zonder twijfel… dat mis ik heel vaak bij die nieuwere trekkers.
JesseH
Beste wat fendt ooit gemaakt heeft.
Droomtrekker😍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 822 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!