De magnum vandaag ff goed aan het werk gezet. De regen van afgelopen nacht hadden we eigenlijk nog ff net niet moeten hebben.

Case International Magnum 7140

+2
hermanjohndeere
De magnum vandaag ff goed aan het werk gezet. De regen van afgelopen nacht hadden we eigenlijk nog ff net niet moeten hebben.

Reacties

+3
DANOONTJE POWERR
Elk nadeel heb ze voordeel 😉
AtlasDriver1
Voor een tractor van 30 jaar oud ziet die er nog heel netjes uit…
Proficiat!
hermanjohndeere
AtlasDriver1
@hermanjohndeere Wij hebben ook oude machine. Machine die al 50 jaar bij ons zijn en niet weg gaan. We houden er ook echt van. En geloof me ze staan veel minder stil dan de nieuwe machines veel elektronica. En in vergelijking met een gelijkaardige machine veel sterker.
Fendt926Driver
Red to the rescuw
Is jou baas wel blij dat jij nog zo n pony hebt staan
hermanjohndeere
@Fendt926Driver klopt dat kwam nu wel goed uit. Had alleen eigenlijk de voorspatborden er al op moeten hebben hahaha
Fendt926Driver
@hermanjohndeere aahh detaills..
Nu weet je ook hoe die doet onder zware omstandigheden. En heb je de hele winter om spatborden te maken.
hermanjohndeere
@Fendt926Driver en hij doet het goed 💪 was eigenlijk nog opzoek naar nieuwe voorspatborden maar als je ze al vind liggen ze in amerika en beginnen ze bij 600dollar per stuk. Dus de oude gaan der gewoon mooi weer op 😂
Fendt926Driver
@hermanjohndeere ik heb eens case trekkers gezien met voorspatborden die eerst een stukje iets vlak lopen. En dan de ronding naar onderen.
Die vindt ik prachtig staan.
Maar 600 dollar per stuk is ook wel veel.
Alhoewel 600 dollar iets van 470 euro is dan gaat het nog.
Maar vaak komen er veel porto en btw kosten bijop
+1
hermanjohndeere
@Fendt926Driver ja klopt. Die horen op een magnum. Maar die worden niet meer nieuw gemaakt voor zover ik weet. En ik wil er niet van die standaard ronde dingen op hebben. Al zijn die wel stukken beter te betalen.
john deere 7810
@hermanjohndeere

zou toch wel even verder kijken. dat hoort bij de magnums. dat maakt het nu net af vind ik. kofo nog geprobeerd?
hermanjohndeere
@john deere 7810 de spatborden die er bij waren zijn de orignele met rechte stukken zegmaar. Alleen die stonden ongeveer een halve meter boven de band en das geen porem. Daarom zijn ze er af en wil ze nu met de nieuwe banden even mooi er een stukje boven maken. Maar daar heb ik nog geen tijd voor gehad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Magnum 7140 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!