Foto van een Mc-Cormick MC 130 nog 1tje van afgelopen dagen. Toffe periode maar blij dat de drukte achter de rug is 💪

Mc-Cormick MC 130

+4
BEboer
Foto van een Mc-Cormick MC 130 nog 1tje van afgelopen dagen. Toffe periode maar blij dat de drukte achter de rug is 💪
claasfendt
@BEboer komt de loonwerker niet kuil maken ?
BEboer
@claasfendt nee doen we zelf loonwerker heeft 4hakselaars en mss 1 oude 818 of 824 om af en toe bij 1 boer een kuiltje aan te rijden. Voordeel is wel ze rijde altijd over de kuil en losse klein laagje per keer. Maar denk dat over dit en 10-20j ook een aanrijdcombi meekomt.
RobVolvo
@BEboer Is dat in België normaler dat de boer zelf aanrijdt? Bij ons gaat standaard de shovel mee en heel enkel doet een boer het zelf als er maar 1 opraapwagen rijdt. Bij een hakselploeg rijdt de loonwerker altijd met hun shovel, daar begint een boer hier niet aan haha. 😛
CaseCS130
@RobVolvo Ze zullen bij ons maandag of dinsdag wat gekochte mais vanaf land brengen, die doen dat wel eens zonder shovel. Maar tis eigenlijk niks waard als ze in rap tempo achter elkaar komen. En als ze op het laatst de bult niet meer opkomen en het snel ff voor de bult neergooien ben je helemaal klaar.
@CaseCS130 kan je er niet gewoon een shovel bij bestellen dan? Paar uur X €70 kan je geen broei voor hebben
CaseCS130
@ronald-deutz-fahr Nee, laatste keer ook gedaan. Maar weet niet of ze er nu weer mee komen. Gaat via voer vertegenwoordiger.
+1
RobVolvo
@CaseCS130 Nee dat is eigenlijk haast zonde dan ja... Dat is net als dat ze met walking floors komen brengen, daar moet gewoon ff een dikke shovel bij haast..
@RobVolvo precies, of 1 per uur, dan heb je ff de tijd 😅
+1
BEboer
@RobVolvo enkel in oost en west vlaanderen denkik. Percelen zijn hier ook slecht verkaveld waardoor ze ong maar 1ha per u gemiddeld doen. Soms eens 3 per uur soms eens een halfje

Reacties

Massey 2705
Altijd mooi , als het weer achter de rug is ! Op naar de volgende uitdaging ! 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick MC 130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!