Vandaag moest ik een hele coniferenhaag opladen. Maar we hebben alleen een dichte knijpbak bij de kraan. Dus opzoek naar een klemmetje. Deze voor mooi geld op gehaald. Het  werkt super. Zit een beste

DAF overig/onbekend

+1
KlaasM
Vandaag moest ik een hele coniferenhaag opladen. Maar we hebben alleen een dichte knijpbak bij de kraan. Dus opzoek naar een klemmetje. Deze voor mooi geld op gehaald. Het werkt super. Zit een beste cilinder tussen en knijpt goed aan.

Reacties

hooidonk
Pooooah, daar kun je mee werken! 💪🏼
caseboy
Was die aa hanger ooit de achterkant van een vrachtwagen?
+1
KlaasM
@caseboy ja klopt. Een Daf uit ‘77
Is een dissel voor gemaakt en de pomp aangedreven met de aftakas van de trekker.
De as van de vrachtwagen zit er zelfs nog onder. Hij kan ook nog 3 zeidig kiepen.
caseboy
@KlaasM ziet er handig uit voor allerlei klusjes met zo'n kraantje en 3 zijdig kippen. heb je er ook nog achoten voor zodat je een bak hebt? ik dacht al te zien dat het een vrachtwagen as is ik neem aan dat je wel het differentieel eruit hebt gehaald of de steekassen afgezaagd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de DAF overig/onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!