Foto van een New Holland T 6070 bezig met tarwe spitzaaien. Afgelopen week voor de regen uit nog wat aan het tarwe spitzaaien in het loonwerk. Bij de lokale loonwerker, waar ik voorheen regelmatig in

New Holland T 6070

+4
stannetje96
Foto van een New Holland T 6070 bezig met tarwe spitzaaien. Afgelopen week voor de regen uit nog wat aan het tarwe spitzaaien in het loonwerk.

Bij de lokale loonwerker, waar ik voorheen regelmatig in de weg liep, kwamen ze trekkers en personeel te kort. Op zondag ochtend de ploeg er af gegooid en de spitmachine er aan gehangen. Zondag middag kon er gelijk gezaaid worden tot en met dinsdag.

Altijd wel weer leuk om een paar dagen weer even ergens anders te helpen. Hoor en zie je weer eens wat.

Reacties

MaxxuM4ever
The good old farmax. Ik zag er weer meerdere rijden van de week. De hele polder weer ff kunnen bekijken of op 1 groot blok zoet geweest?
stannetje96
@MaxxuM4ever meerdere stukjes gedaan. Het grootste blok met zijn 2en ingezaaid.
dave 7810
Hoorde dat je het er netjes in had gereden bij ons!
+1
stannetje96
@dave 7810 Jaa dat blok hebben we met zijn 2en gedaan. Ik ben naar een ander stuk gegaan toen de kopakkers nog moesten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 6070 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!