Deze week langs geweest bij een gepensioneerde landbouwer. Deze vriendelijke man heeft een knap en goed onderhouden machinepark (3 Fendten👌) op een al even prachtig en authentiek boerenerf. Deze Fe

Fendt 2 DE

+9
Svendt28
Deze week langs geweest bij een gepensioneerde landbouwer. Deze vriendelijke man heeft een knap en goed onderhouden machinepark (3 Fendten👌) op een al even prachtig en authentiek boerenerf. Deze Fendt farmer 2DE is z'n eerste tractor die hij nieuw kocht in 1970. Hij werd o.a. gebruikt om bieten naar de suikerfabriek te vervoeren met een 4-wiel OVA kipwagen (geladen met 7 ton! bieten). De tractor is nog in originele staat👌en wordt op heden nog steeds gebruikt, o.a. om te sproeien,de 4 wiel ova was er ook nog👍.

Reacties

+5
erik9831
De pareltjes bestaan nog 👍
+6
Svendt28
@erik9831 Dat mag je wel zeggen,tractor 's als deze, die nog in een prachtige originele staat verkeren, zijn zeldzaam. De sticker van de dealer staat er zelfs nog op! (niet eens verweerd). Deze eigenaar verdiend een dikke👍👌.

(klik om te vergroten)

+1
a3vandiejen
Schitterend.
+2
toonvanbergen
👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 2 DE ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!