Op deze foto is Maatschap Beulink (Velswijk) × actief met een John Deere 6175R. Net voor de regen nog een zware kopakker kunnen lostrekken. De combine had hier behoorlijke sporen gereden en met de pl

John Deere 6175R

joozt
Op deze foto is Maatschap Beulink (Velswijk) × actief met een John Deere 6175R. Net voor de regen nog een zware kopakker kunnen lostrekken. De combine had hier behoorlijke sporen gereden en met de ploeg kwamen we er niet meer door.

Reacties

+1
2850Johndeere6R
Het is net of de kooi rol eraf is maar als je goed kijkt zie je hem toch
+1
joozt
@2850Johndeere6R haha ja die heeft een camouflagekleur 😅
Zoete
Mooie combinatie. Zaai je hiermee gras (dat zo net voor de rol valt?). Is dat een aangepaste stadaard zaaimachine die erop gemaakt is? Wij zijn ook aan het denken om zoiets te fabriceren, daarom de vraag.
joozt
@Zoete ja hier zaaien we groenbemester mee (Rogge, gras. Mosterd, etc) voor blijvende gewassen gebruiken we de kopeg met zaaimachine. Dit is inderdaad een aangepaste standaard zaaimachine. Wordt aangedreven door de rol van de woeler.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6175R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!