Foto van een Wishek zware schijveneg. Heavy disc gehuurd om lage gras plekken in het land op te breken zodat ze hopelijk volgend jaar mee gezaaid kunnen worden. Deze plekken werd al jaren omheen gezaa

Onbekend Van alles

+2
dave 7810
Foto van een Wishek zware schijveneg. Heavy disc gehuurd om lage gras plekken in het land op te breken zodat ze hopelijk volgend jaar mee gezaaid kunnen worden. Deze plekken werd al jaren omheen gezaaid nu kort gemaaid en opbreken.

Reacties

jcbmaas
Verboden te smeren? Of wat staat er🤪
+1
dave 7810
@jcbmaas ja die grote lagers op de as mag je niet smeren maar het is toch een huur machine dus dat smeren mogen ze zelf doen ze rekenen er genoeg voor
+1
catfan55
@dave 7810 die stickers staan er hier bij flaman ook op. Volgens mij zijn het sealed bearings die er in zitten, moeten maar 1x in de week een kneepje hebben.

Als je denkt dat dat huren duur is moet je voor de grap eens eentje pricen, daar val je pas stijl van achter over 😂

Dat geldt trouwens voor alle equipment in Canada, bizar hoe prijzen gestegen zijn, zowel nieuw als gebruikt
+1
dave 7810
@catfan55 Ja zo'n disc kost $59900 nieuw, daar kan ik hem niet voor kopen voor die 2 dagen per jaar, mooi dat de optie als huren bestaat.
En inderdaad equipment en trekkers zijn hier over het algemeen duur. En niet alleen dat, ook de dealers weten goed hoe ze rekeningen moeten schrijven. Maar wij zijn dik tevreden over de service van onze John Deere dealer, ze zijn niet goedkoop maar ze maken het spul wel als het stuk gelopen is en dat is belangrijker.
+1
catfan55
@dave 7810 hier net zo, JD (Servus equipment) is een fantastisch goeie dealer. Stan dag & nacht voor ons klaar. Steken met kop & schouders boven de concurrentie uit
+1
Fendt926Driver
Weer een klusje voor de fendt zie ik wel.
Toch een waardevolle aanwinst op het bedrijf..
dave 7810
@Fendt926Driver De Fendt weer even hard aan het werk, we zouden niet meer zonder kunnen. Er zijn toch veel werktuigen waar de 7810 net te licht voor is en waar de Fendt mooi mee weg loopt. Hij heeft de meeste uren gemaakt van alle trekkers dit jaar dat geeft wel aan hoe goed hij bevalt.
+1
Fendt926Driver
@dave 7810 prachtig toch.
Maar heb jij dan niet zoiets dat er een john deere kniktrekker moet komen voor die werkzaamheden?
dave 7810
@Fendt926Driver een kniktrekker is niet universeel genoeg wij hebben iets nodig wat sterk is maar we ook met de kieper mee kunnen rijden en zoals deze Fendt kunnen wij alles mee doen
+1
Fendt926Driver
@dave 7810 daar heb je ook wel gelijk in.
Succes met de machines (en merken) die je hebt
dave 7810
@Fendt926Driver dankjewel!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Van alles ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!