Foto van een Case International 845 XL Plus bezig met koebieten vervoeren in vrasene polder.,hij was er vuil van geworden maar heb hem alweer schoongespoten voor de klei er aan droogt .hij mocht een p

Case International 845 XL Plus

+8
stijn-de-bock
Foto van een Case International 845 XL Plus bezig met koebieten vervoeren in vrasene polder.,hij was er vuil van geworden maar heb hem alweer schoongespoten voor de klei er aan droogt .hij mocht een paar keer trekken dus de schoorsteen zal wel weer een beetje gekuist zijn.

Reacties

+3
R Bouwmeesters
Een keer aan het werk in plaats van een toertocht is niet verkeerd, mooie trekker dit.👍
+6
stijn-de-bock
@R Bouwmeesters der af en toe es mee werken is het mooiste dat er is.
+3
Svendt28
@stijn-de-bock Dikke bak met bieten! En den tracteur ervoor is ook dik! 👍👌
+3
@stijn-de-bock inderdaad ik kon laatst ook kiezen tussen een toertocht of de hark erachter, vond het geen moeilijke keuze😀 gewoon aan het werk met het spul💪
+4
JarnoDrenthe
Genieten dit , ook een mooie kipper heb je erachter
+4
stijn-de-bock
@JarnoDrenthe de kleuren vloeken een beetje maar wel een fijne combinatie zo .
+1
Henk 1120

(klik om te vergroten)

Ach, zo verkeerd is die kleurencombinatie nog niet. Hier is het net andersom 😉
+3
a3vandiejen
Schitterend , prachtige combinatie zo.
+9
wotan2
Af en toe flink laten werken zo’n 845. Mijn xln was na een wintertje voer laden met de voorlader, ook altijd zo lui als de pest. Een keer in het voorjaar een 10 m3 veenhuiston er achter gehangen, en een vracht mest naar een perceel op afstand gebracht. De eerste 3 km kwam ik met moeite boven de 30 km/h, na een km of 7 was hij weer wakker en trok hij door. Ik kwam met een heel andere tractor thuis dan waar ik mee vertrokken was.
+1
Towaberg
Prachtige foto’s!
Towaberg
Prachtige foto’s!
Towaberg
Prachtige foto’s!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 845 XL Plus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!