Tulpen planten door een Fendt 718.. Foto is geplaatst door bart99 op 31-10-2021 om 16:54:40, met 7 reacties.

Fendt Interieur

bart99
Tulpen planten door een Fendt 718.

Reacties

deutzisthebest
Wat is dat voor meter die naast je toerental en snelheid links te zien is?
Die heb ik nog niet eerder gezien bij fendt.
Fendttrisixfan
@deutzisthebest dat is als je 1 hebt met radar, kan je zien hoeveel slip je hebt op de wielen
deutzisthebest
@Fendttrisixfan

Vermoedde al zoiets, Je kan toch ook schakelen welke snelheid hij aangeeft in het display? De radarsnelheid of de wielsnelheid.
Fendttrisixfan
@deutzisthebest ja klopt, kan je tussen kiezen
Fendt412vip
Kon je de planter een beetje voor blijven met deze snelheid? Bij ons heeft de freestrekker aardig moeite om voor te blijven bij 2,5 km/h en dan planten wij maar 1,50m bedden.
bart99
@Fendt412vip Deze planter plant ook 1.50 bedden. Viel niet helemaal mee nee, na de eerste omgang frezen begon de planter al te rijden. Maar al met al hebben ze niet veel hoeven wachten, ze hebben zelf ook nog een keertje stil gestaan dus dan heb je een beetje voorsprong. Maar als ze geen net hoeven te wisselen etc dan lopen ze wel vrij snel weer in. Dit stuk zat ook wat lichtere grond in op plekken, daar ging het ook wat harder.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!