28 oktober 2021 foto van een Deutz-Fahr 6190 ttv met Amac E2 en Leenpoel uk 150En een Deutz-Fahr 120 mk3 met Mullié T-14.Nog een foto overdag van het liatris rooien.  Je kunt goed zien dat onkruidbes

Deutz-Fahr Meerdere

+4
PieterA
28 oktober 2021 foto van een Deutz-Fahr 6190 ttv met Amac E2 en Leenpoel uk 150
En een Deutz-Fahr 120 mk3 met Mullié T-14.

Nog een foto overdag van het liatris rooien. Je kunt goed zien dat onkruidbestrijding niet meer lukt. We spreken tegenwoordig van onkruidbeheersing. Rooien gaat op GPS. De Bollen staan volgende, je kunt dus rijden waar je wilt. De eerste rondjes rijden we met de wielen over de Bollen. Die sporen halen we er wel zo snel mogelijk weer uit.

Reacties

Dik op de banden die linker!
De bollen staan volgende
Wat wil dat zeggen? Volvelds lijkt me niet?
Hoe snel kun je rijden met dit werk, en hoeveel hectare moet je over?
casejxu
@ronald-deutz-fahr volgronds denk ik.
+1
PieterA
@ronald-deutz-fahr volvelds bedoel ik. We zaaien breedwerpig. Voor rijsnelheid en areaal zie mijn andere foto van het rooien in het donker.

Die banden hebben we genomen om met een vierschaar op 0,7 bar te kunnen ploegen. Dat hebben we overigens maar een jaar of 4 gedaan, want toen kochten we een andere ploegtrekker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!