Deze ochtend voor een collega grondwerker nog een 26 tons rupskraan met onze dieplader verzet van Schoten naar de dealer Luyckx in Brecht. We zijn ook deze ochtend met onze trekker naar de jaarlijkse

International 1455 XL

+8
Gavrie Willemsen
Deze ochtend voor een collega grondwerker nog een 26 tons rupskraan met onze dieplader verzet van Schoten naar de dealer Luyckx in Brecht. We zijn ook deze ochtend met onze trekker naar de jaarlijkse keuring geweest. Mits wat kleine dingen te herstellen kan hij er ook weer een jaar tegen.

Reacties

deufi
Moeten in België alle trekkers die op de openbare weg komen jaarlijks gekeurd worden?
+1
Fendttrisixfan
@deufi alleen trekkers die geen landbouw werken doen moeten jaarlijks gekeurd worden
+1
john deere 7810
Hoe glad mogen je banden zijn dan? achter schiet mooi op volgens mij?
+1
Johndeereforlife
@john deere 7810 naar de banden kijken ze nog niet al te nauw, alleszins hier bij mij in de keuring toch niet. zolang het profiel niet gans weg is en er zitten geen gigantische scheuren in de band loopt dat meestal wel goed
+2
Gavrie Willemsen
@Johndeereforlife inderdaad, aan uw antwoord heb ik niets meer toe te voegen. Soms meten ze de breedte, als ze goesting hebben, maar dat hebben ze gisteren niet gedaan. De mijne staat mooi op 2,55 m met Kleber 710 banden. Dat komt omdat ik eerst de banden had en de velgen op maar heb laten maken bij velgenfabrikant Forrez.
+1
john deere 7810
@Johndeereforlife @Gavrie Willemsen

Oke dat valt me dan wel weer mee van de keuring. in principe werkt het ook zo en helemaal op straat. iets profiel is voldoende.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!