Foto van een International 844 S, heeft iemand een idee waar deze draden voor zijn die naar de brandstoffilters gaan? Ze zitten aan een relais die geschakeld word met een schakelaartje in de kabine. B

International 844 S

rubencasecs
Foto van een International 844 S, heeft iemand een idee waar deze draden voor zijn die naar de brandstoffilters gaan? Ze zitten aan een relais die geschakeld word met een schakelaartje in de kabine. Brandstofverwarming?

Reacties

rubencasecs
Het schakelaartje

(klik om te vergroten)

Schakelaartje
+1
joop-same
Als de draden aan de filterkap zitten kan het verwarming van de diesel zijn.
rubencasecs
@joop-same dank je, lijkt mij ook het enigste wat het kan zijn, ik ken de historie niet van de trekker.
cyrus-van-gelder
Heb wel eens gehoord van dit systeem. Vroeger kwam het wel voor dat je vlokvorming in de diesel had tijdens de winter. Ik denk dat het daarvoor bedoelt is
+1
rubencasecs
@cyrus-van-gelder dit lijkt wel zelf erop gebouwd
cyrus-van-gelder
@rubencasecs inderdaad ja..het lijkt me ook niet standaard. Op mijn 644 zit het in elk geval niet. Ook nooit ergens gelezen dat het als optie geleverd werd door de fabrikant.
+1
joop-same
@cyrus-van-gelder De filterkap is/was gewoon te koop Bosch dacht ik.
+1
Fritske1978
Mijn opel combo diesel 1996 had ook verwarming op t brandstoffilter, als ik t me goed herinner zat er een zwart verwarmingselement tussen filter en filterhuis. Dat lijkt wel op wat ik hier zie.
Die werd trouwens automatisch geregeld, geen schakelaar

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 844 S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!