2 november 2021 Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 85 mk2 met tuchel wegborstel en Peecon grondschuif.Als de aardappelen uit zijn kan de loofklapper van de trekker. Die wordt dan vaak verwisseld voor bo

Deutz-Fahr Agrotron 85

+4
PieterA
2 november 2021 Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 85 mk2 met tuchel wegborstel en Peecon grondschuif.Als de aardappelen uit zijn kan de loofklapper van de trekker. Die wordt dan vaak verwisseld voor borstel en schuifje. Daar houden we de weg mee schoon. De meeste grond met het schuifje en als het hard regent met de wegborstel voor de finishing touche. De borstelmachine hebben we met 2 buren. In 2016 hebben we de borstels vervangen. Dat is nu weer aan de beurt.

Reacties

+1
john deere 7810
Heb even je profiel doorgekeken. mooi die verhaaltjes erbij! zegt veel bij die foto's. Wat heb je toch mooi werk als akkerbouwer
PieterA
@john deere 7810 Ja, ik heb een mooi beroep. Het leuke er aan vind ik dat je zelf een beetje kan kiezen welke kant het op gaat met je bedrijf. De 1 teelt dit en de ander doet weer heel wat anders.
john deere 7810
@PieterA

ja precies. en dat je zelf ook beetje kunt zeggen hoe druk je er mee gaat zijn aankomend jaar. omdat je gewassen hebt wat heel veel arbeid vraagt en ook kunt kiezen voor een iets simpeler gewas. zal natuurlijk wel een winstmarge tegenover staan. maar het werkt wel prettig.
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 85 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!