Foto van een Case International 1455 XL. Hij heeft zijn kleine kwaaltjes, maar met bijna 10.000 uren op de klok mag dat wel.

Case International 1455 XL

+6
Mdbm
Foto van een Case International 1455 XL. Hij heeft zijn kleine kwaaltjes, maar met bijna 10.000 uren op de klok mag dat wel.

Reacties

+3
a3vandiejen
Schitterende combinatie.
+3
erik9831
Gisteren nog 1 te koop zien staan op fb... Koppeling te vervangen, goede basis voor restauratie. Vraagprijs was al 27.500€. Er is altijd een verschil tussen vraag en krijgen uiteraard.
+4
a3vandiejen
@erik9831 Kan altijd nog gekker Erik..deze stuurde Leon gisteren. @manus

(klik om te vergroten)

+3
erik9831
@a3vandiejen en dat is gemeend die prijs?
+1
a3vandiejen
@erik9831 Ja dat begreep ik van Leon van wel.
caseboy
@a3vandiejen so ik wist niet dat Eichers zoveel waard waren. ik dacht dat die schluters duur waren maar als je de prijs per kilo vaat bekijken is deze dan nog duurder.
a3vandiejen
@caseboy Ja😃ik stond hier ook wel van te kijken.
+5
@erik9831 correct. Maar das wel een profi uitvoering, waar er slechts 200 van gemaakt zijn. Dat scheelt ook nog wel wat in prijs
+3
erik9831
@tractorquintentje toch veel geld vind ik. Iemand denkt daar misschien compleet anders over en betaald dat misschien wel. Zijn goed recht altijd. Maar vraag mij af hoelang ze nog in waarde gaan blijven stijgen. De richting dat het nu lijkt uit te gaan met de 'groene golf', twijfel ik toch.
+4
Mdbm
@erik9831 Het lijkt wel dat alle youngtimers nog in waarde aan het stijgen zijn. Niet enkel de ‘gewilde topmodellen’. Benieuwd wat die groene golf gaat geven.
+1
Glenn IH
@Mdbm vanwege dat de nieuw zo extreem zijn opgeslagen dat de youngtaimers ook duurder aan het worden zijn
+4
a3vandiejen
@erik9831 Ja daar hou ik ook m,n hart voor vast..wanneer gaan ze er over zeuren.
+2
erik9831
@a3vandiejen in België is het momenteel zeer actueel. Daar spreken ze voor personenvoertuigen, vanaf 2027 voor een nieuwe enkel nog maar Electrisch mogelijk. Vanaf 2030 enkel nog maar mogelijk om een elektrische in te schrijven. Op dat van 2027 is hybride zelfs niet meer mogelijk. (over trekkers is nog niet iets bekend)
a3vandiejen
@erik9831 Volgens mij zijn ze hier ook bezig om in 2030 elektrisch te rijden. Maar toch hoor ik er nog weinig over.
Feit is wel dat we gigantische op kosten gejaagd gaan worden met dit Europa..met Frans Timmermans aan het roer..🤑
Hoe dit financieel allemaal betaald moet worden?...en dan is dit nog maar één onderwerp , maar er spelen er inmiddels heel wat meer waar we als Europese landen mee te maken hebben.
+2
ford8630power
@a3vandiejen Er zijn nog nieteens fatsoenlijke elektrische trekkers, dus zo'n vaart zal het allemaal wel niet lopen.
+1
a3vandiejen
@ford8630power Mee eens, geloof het ook nog niet helemaal.
+1
mklok
@a3vandiejen Dan niet te vergeten dat de grondstoffen van de accu ook uit moeder aarde komt. Fossiele brandstoffen houd een keer op , maar waterstof is ook een optie.
a3vandiejen
@mklok Ja zeker waar Marco.
+1
EA_MF
Quote Reactie van @a3vandiejen:
Feit is wel dat we gigantische op kosten gejaagd gaan worden

Eerste gevolgen merk je nu al in de enorm gestegen energieprijzen. Ook 1 van de redenen dat het lijkt of de focus van Co2 naar CH4 aan het verschuiven is, dat raakt de gewone burger minder hard.
+3
a3vandiejen
@EA_MF Ja de inflatie is zins oktober 3,4 procent gestegen, gemeente die alle belastingen maar omhoog doen als het ze uitkomt, Ziektekostenverzekering omhoog, gas, huizen die niet meer te betalen zijn, branstof en noem maar op.
De aardigheid gaat er zo aardig af.
Daarom ben ik blij met de trekker hobby .😅👍En thuis komen uit het werk is dan gelukkig nog leuk en gezellig.
+2
Koiter
@tractorquintentje eenmaal weer in topconditie willen de liefhebbers daar ook nog wel het nodige voor neerleggen, deze moest nog wel wat liefde hebben van wat ik zo zag, basis was goed
+3
Fendt926Driver
Pracht combi zo.
+1
Towaberg
Prachtig plaatje, mag je trots op zijn 👌👌👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International 1455 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!