Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Case IH CS 150. Het mooiste van de modelbouw vind ik het nabouwen van een trekker waar je veel mee gereden hebt. Bij Loonbedrijf M Verhoef heb ik van mijn 16e tot

Landbouw miniaturen 1:32 Case IH

+3
Wilco vd Kuilen
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Case IH CS 150. Het mooiste van de modelbouw vind ik het nabouwen van een trekker waar je veel mee gereden hebt. Bij Loonbedrijf M Verhoef heb ik van mijn 16e tot 20e veel met meerdere CS trekkers gereden. Het model heeft als basis de Siku CS 150. De banden komen van een Deutz Agrotron TTV en de cabine is van een Steyr 9105 van Universal Hobbies. Het was lastig om alles netjes passend te krijgen, maar het is uiteindelijk gelukt.
+4
Wilco vd Kuilen

(klik om te vergroten)

Hier een foto van de basis.

Reacties

+5
CaseCS130
Mooi geworden! Die mag hier ook wel in de kast als je geen plaats meer hebt 😉
+2
SJB533
@CaseCS130
Anders hier wel 😁 Hobbyadres had een 130
+2
hooidonk
Zo, die is echt mooi geworden, Wilco! 👍🏽
+1
Fast Eddy
Mooi model. Een goed geslaagd zelfbouw project.
+2
Ford6000
Supermooi
+2
arjanvw
Prachtig gemaakt!
+2
105ls78
Heel mooi geworden..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Case IH ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!