6 november 2021 Foto van een Zetor Forterra HSX 120 met Mullié kipper. Ik dacht een 12-tonner.Geen idee waarom iemand met een Zetor rijdt, maar ik denk dat je zo op een voordelige manier nieuw kan ri

Zetor Forterra 125

+5
PieterA
6 november 2021 Foto van een Zetor Forterra HSX 120 met Mullié kipper. Ik dacht een 12-tonner.

Geen idee waarom iemand met een Zetor rijdt, maar ik denk dat je zo op een voordelige manier nieuw kan rijden en als er wat aan kapot gaat en je bent handig, dan kun je het vaak zelf repareren.

Reacties

+1
PieterA
By night...

(klik om te vergroten)

Zetor Forterra HSX 120
+7
wim-same
@PieterA Waarom rijd iemand met een Deutz - Fahr, Waarom rijd iemand met een Fendt.??? Ik heb ook geen idee waarom iemand met een Deutz rijd.
+2
PieterA
@wim-same Ik rij vooral Deutz-Fahr omdat mijn favoriete dealer die verkoopt.
+1
wim-same
@PieterA bij mij 2 km vandaan zit ook een Deutz-Fahr dealer, wat eigenlijk een SDF dealer hoort te zijn. Ik kan er wel SAME onderdelen bestellen als ik die nodig heb, maar vervolgens om een Same te verkopen doen ze hun best niet voor. en ik zie ook wel heel veel Deutz-Fahr trekkers binnen staan met problemen, die gewoon niet goed uitgetest zijn voor dat deze trekkers op de markt gebracht worden. Waren het maar trekkers waar je nog gemakkelijk zelf aan kunt sleutelen zoals bij Zetor misschien, Al betwijfel ik het bij Zetor inmiddels ook hoor.
PieterA
@wim-same Ik denk dat tractoren van vroeger (jaren 80 en ouder) behoorlijk meer onderhoud behoefden en dat er ook vaker eens wat aan vermaakt of gelast werd.

Volgens mij moeten tegenwoordige trekkers gemiddeld genomen meer uren draaien. Vroeger hadden we mf's, maar nooit een boven de 10.000 uur gehad. De fiats die wij hebben redden de 10.000 na 30 jaar pas. De New-Hollands en Deutzen hebben de 10.000 uur na 15 jaar te pakken en zien er dan nog vijna als nieuw uit.
+4
J asper
@PieterA Verkijk je niet op electrice uren en een ouderwetse klok
PieterA
@J asper Daar heb je een goed punt
+2
2850Johndeere6R
@PieterA Een electrische klok telt ieder uur dat hij aanstaat als uur. Een analoge teller telt 1 uur draaien op omstreeks 540 aftakas toeren als een draaiuur. Dus ben het wel met @J asper eens. Onze 2850HL 4wd heeft 16400 uur op de teller maar kwa werk uren zal hij er meer hebben opzitten aan gezien hij tot 2017 100% van het voorlader werk deed.
+9
ZetorTwente
Er zijn meer redenen om wel een Zetor te rijden dan niet 🙃😄
+1
Damy Schneider
@ZetorTwente die dingen rijden als een zonnetje vooral zoon 12045 en brult vind ik mooier dan fendt niet te vergeten een same is ook mooi!
+1
ZetorTwente
@Damy Schneider Haha ja allemaal zonnetjes van machientjes, eenvoudig vlot betrouwbaar en onderhoud is goed te doen, ook qua geld. Hebben d'r zelf 3 op 't erf hier.
Damy Schneider
@ZetorTwente mooi mooi denk dat je wel blij zal zijn met die dingen op het erf😂 Diegene die die zetor 12045 had was een opgeknapt model leek zowat of het weer van de lopende band afkwam met een open pijp eigenlijk moest ik een foto van maken en hier op zetten!
+1
Valtra man
Zoals je zelf hierboven aangeeft, omwille vd dealer.. Hier is er geen dealer (meer) bijgevolg ook geen zetors. Tot voor 10 jaar ook geen Valtra dealer overigens, toen was Valmet een echte rariteit. Nu zie je ze overal.
Johny power
Trekker ziet er wat kaal uit. Hoe doet hij het voor de rest
+1
PieterA
@Johny power Ik weet het ook niet. Gij is van iemand een dorp verderop.
Johny power
@PieterA Heeft u er zelf op gereden?
+1
PieterA
@Johny power Alleen even omdat hij in de weg stond.
Johny power
@PieterA Dus niet echt kunnen testen. Kwam u wel weg😉
PieterA
@Johny power Ja hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor Forterra 125 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!