Hey boerke los eens die voerwagen ipv foto's te nemen.. Foto is geplaatst door BEboer op 09-11-2021 om 12:25:48, met 12 reacties.

Valtra A104

476 foto's van @BEboer

+4
BEboer
Hey boerke los eens die voerwagen ipv foto's te nemen.

Reacties

+1
Massey 2705
Stuur je morgen de foto , dat je de koeien gevoerd heb ?? Haha 😅😅 ze krijgen honger !
+1
zettelmeyer
Wel veel koeien aan het hek....
+1
BEboer
@zettelmeyer een feit, maar je moet eens voerbieten voederen 🤣 dat icm 3rijige stal.
+1
zettelmeyer
@BEboer dat is de reden waarom ik die rommel nie wil voeren
BEboer
@zettelmeyer zijn van Europa verplicht om een 3e teelt te zetten dusja... valt dit jaar goed mee krijg ze goed fijn
+1
J asper
Zelfde verhaal als vers gras zijn ze net zo druk op 😅🤣👌
J asper
Ook losdeur aan bovenkant trouwens?😅😛
BEboer
@J asper 🤣 normaal voer ik 2x per dag maar laatste dagen maar 1x heb de indruk dat het gras fijner gesneden is door de druk. Mors wel 400kg op de voergang.
J asper
@BEboer Hier ook wel eens als we verse gras wat afbouwen voor we stoppen najaars, en nog niet twee keer voeren. Maar en het mengt niet, en je krijgt het er bijna niet bij in gekiept, en het is een dik gesmeer 😅🙈
+1
BEboer
@J asper hier valt het mee, ik ben nu 3e en 4e snede ah voeren en deze zijn met de opraapwagen gedaan. Vind ze eigenlijk te lang gesneden en vind het snij/mengresultaat beter met 120÷ id wagen tov 2x 60÷
+2
hooidonk
Haha mooi! Ja, geduld is inderdaad iets wat alleen wij mensen meegekregen lijken te hebben. En dan ook nog lang niet allemaal.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra A104 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!