De harspel winterklaar maken. Vanochtend -1 nachtvorst gehad dus het word weer tijd om overal t water af te laten.

Fendt 610

De harspel winterklaar maken. Vanochtend -1 nachtvorst gehad dus het word weer tijd om overal t water af te laten.

Reacties

+1
valmet6400power
Of de haspel binnen zetten in een voldoende geïsoleerde schuur haha
@valmet6400power
Ja als we die zouden hebben zou dat inderdaad niet meer hoeven.
TeunFendt
@valmet6400power loop je nog t risico dat ie bevriest met strenge vorst. Beste is gewoon water der af want continue water op n haspels lijkt me ook niet heel goed.
valmet6400power
@TeunFendt
Wij maken de haspel al jaren niet leeg, sinds we in 2013 een nieuwe geïsoleerde schuur hebben. Voor het daar zo koud wordt dat de haspel stijf bevroren is dan moet het wekenlang flink vriezen. En dan kunnen we altijd nog een diesel kachel erin zetten om de kou uit de lucht te krijgen 😄
TeunFendt
@valmet6400power Hier blazen we m altijd leeg ookal hebben we een geïsoleerde schuur. Hebben we zeker nooit gezeik.
deufi
@valmet6400power Hier hetzelfde. We zetten altijd op een paar plaatsen een emmer met water neer om te kijken of het toch onverwachts niet vriest binnen, maar ook toen we jaren terug een paar nachten hadden van rond -/- 20, hadden ook geen vorst binnen zonder bijstoken.
+1
valmet6400power
@deufi
Ja wij zetten inderdaad ook altijd een emmer neer voor de zekerheid haha. Schuur houdt opzich lang z’n warmte vast en voordat het ijzer van de schuur en de machines allemaal serieus onder nul zijn dan moet het wel heel lang vriezen. En uiteraard de deuren dichthouden scheelt dan veel!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!