Foto van een Fendt 412, opervlaktes die we over moeten worden wel wat groter, maar we hebben er nog mooi weer bij dus doen nog maar even door๐Ÿ‘Œ

Fendt 412

+4
J asper
Foto van een Fendt 412, opervlaktes die we over moeten worden wel wat groter, maar we hebben er nog mooi weer bij dus doen nog maar even door๐Ÿ‘Œ

Reacties

+3
Chrisje
Mooie combinatie zo ๐Ÿ‘๐Ÿป
+1
J asper
@Chrisje Bedankt, trekker komt uit Frankrijk ergens bij jou weg ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜œ
+1
Chrisje
@J asper echt waar. Wij hadden een 411 en die is 2 jaar geleden ook naar nl gegaan.
+2
J asper
@Chrisje Gaan vrachten jonggebruikte Fendten van Frankrijk naar nl ๐Ÿ˜…๐Ÿ™ˆ Wij hebben hem in februarie 2017 gekocht. Dus zal in 2016 wel naar nl gegaan zijn. Ex's akkerbouwer maar wel koehaar in stoel๐Ÿ˜…๐Ÿ™ˆ๐Ÿ™ˆ
+1
Chrisje
@J asper klopt ik vorige week een fendt 313 van dec 2018 met 1400 uur gekocht voor een vriend in nl.
Trekker met fronthef,aftakas en gps rtk. En veel opties. Moet hem zaterdag ophalen en dan volgende week op transport naar nl.
+1
J asper
@Chrisje Heeft die een hele knappe trekker waar een hele smak geld af is tegenover een nieuwe๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘Œ

Wij hebben hem met 5200 gekocht nu bijna 9000
Baltus_steyr
Nog niet klaar met stalvoeren??? 😂 😁
+1
J asper
@Baltus_steyr Valt mee, kerstdagen zoals de afgelopen 3 jaar redden we niet ๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ
Baltus_steyr
@J asper das ook wel een hele kunst om de kerstdagen te halen. hier nog een week of 2 denk ik!
J asper
@Baltus_steyr Door dat er zomers niks groeide groeide het gras najaars zolang door๐Ÿ˜… Enige kunst eraan was de natte plekken op droge dagen weg halen๐Ÿ˜…๐Ÿคฃ๐Ÿ™ˆ
Baltus_steyr
@J asper ja dat is nu ook al een beetje de kunst. Hoe loopt deze wagen erover. zijn toch 4 banden naast mekaar? Je neemt ook mooi een beetje gras mee zo!!!
J asper
@Baltus_steyr Loopt er mooi over, bak is wel heel wat groter en zwaarder dan de deutz. Maar dit zijn hele mooie brede vlakke radiaal banden dat scheelt gigantische. Denk niet dat het nu veel scheeld met de deutz. Wagen zelf loopt ook super, laad als de brandweer. Dit spul km of 20/21. Picup is wel gevoelig.
+1
J asper
@Baltus_steyr Twee weken red ik niet meer. Nog 10 ha van dit korte spul dan is het wel op. Maar zijn ook niet minder gras gaan voeren om te sparen gewoon volle bak.
dx11
@J asper hier nu wel een baaltje dr bij. T weer valt hier tegen, t is dat er nog heel veel gras staat, maar het land is eigenlijk veel te nat hier.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 412 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!