Foto van een Tunnissen TS 180 maar staat niet in de lijst! Onze hakseltrein, prachtig toch!. Foto is geplaatst door Towaberg op 13-11-2021 om 09:00:54, met 11 reacties.

Tunnissen TS 150 GT

+7
Towaberg
Foto van een Tunnissen TS 180 maar staat niet in de lijst! Onze hakseltrein, prachtig toch!
+1
Svendt28
@Towaberg Zeker prachtig! Kan ik af en toe ook wel eens gebruiken,maar zo een grote hakselaar aankopen zie ik niet meteen zitten.Zal wel goed werken met 18 cm doorvoer.
Towaberg
@Svendt28 ja werkt super, er staan nog niet zo lang nieuwe messen in. De machine is van een gemeente in Zuid-Holland afkomstig, heb deze bij Albien De Rauw in Lebbeke gekocht een jaar of 11 geleden intussen denk ik.
18cm gaat wel in brandhout natuurlijk!

Reacties

GerbertXL
Ik zie nou niet zo 1 2 3 een aftakas, eigen motor?
+2
YaMaGa
@GerbertXL neehoor, hij moeet een eindje rijden en hangt gewoon ter plaatse de hakselaar aan de trekkrr
Towaberg
@YaMaGa jij hebt het bij het rechte eind👍
+2
Zoete
Prachtige combinatie, alles in zeer mooie staat! Kun je overal mooi mee raken waar je wil. Wel liefst vooruit, want achteruit lijkt me moeilijk 😉
Towaberg
@Zoete inderdaad en zeker zo een hakselaar op Wielstel durf al eens gekke sprongen maken!
+1
Zoete
@Towaberg en als hij geremd is, heb je ook nog eens kans dat de rem dichtdrukt als je in een geul komt bij het achteruitrijden. Leuk als het wat modderiger is...
Towaberg
@Zoete niet geremd Ruud 😉
a3vandiejen
Prachtig zo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tunnissen TS 150 GT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!