Foto van een Mengele super rotant 745, mooi geweest voor dit jaar.. Foto is geplaatst door J asper op 13-11-2021 om 17:19:05, met 13 reacties.

Mengele rotant 738

+1
J asper
Foto van een Mengele super rotant 745, mooi geweest voor dit jaar.

Reacties

En 3 dagen geleden schreef je bij jouw foto, we gaan nog even door. Die even was wel kort dan😜, wij hebben nog bijna 15 bunder staan = dikke 2 weken maaien, maar ik denk dat er stukken blijven staan omdat het toch wel vochtig wordt.
dx11
@Deutz-Fahr-Rijder gras wordt hier ook snel minder van kleur, en ik verwacht dus ook van kwaliteit. Smakelijkheid is nog goed. Ik probeer het een week vol te houden, dan heb ik de dikste plekken wel weg
@dx11 dat valt bij ons nog wel mee, melken er ook best mee, het is alleen heel veel werk
dx11
@Deutz-Fahr-Rijder hier is het niet veel werk, melkt nog wel aardig idd
+1
J asper
@Deutz-Fahr-Rijder Laatste stuk viel toch tegen wat er afkwam dus maar laten staan.
+1
Baltus_steyr
@Deutz-Fahr-Rijder vooruitzichten zeggen dat het droog blijft, dan blijft(het hier tenminste) goed begaanbaar!
@Baltus_steyr bij ons ook wel, als er geen vocht bij komt gaat het goed
+3
Grazy
Hier ook maar gestopt met groenvoeren, kwam er achter dat bevroren gras heel slecht laad en lost😅 Nu hopen dat het nog een keer genoeg opwarmt om schoon te spuiten.
+1
J asper
@Grazy 👍🏻👍🏻Voor koeien is dat ook niet zo best volgensmij🙈
+1
Chrisje
Lastig en nat klusje maar wel een prachtig resultaat👍🏻
+1
J asper
@Chrisje Tis even twee middagen afzien en eronder door kruipen maar dan is het ook weer klaar👍🏻 Volgende week maar is een olie zetten. En nog eens uitgebreid doorsmeren. Nu alleen belangrijkste dingen gedaan waar water in kan komen.
+3
J asper
Schoon en in de olie kan die achter in de schuur👍🏻

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele rotant 738 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!