Foto van een Zetor 6718 hier is het waarschijnlijk mis gegaan met mijn trekker tik😎 Dit was vroeger onze trekker, omdat mij moeder zaterdags vaak moest werken en mijn vader dan moest 'oppassen' had

Zetor 6718

+10
Foto van een Zetor 6718 hier is het waarschijnlijk mis gegaan met mijn trekker tik😎 Dit was vroeger onze trekker, omdat mij moeder zaterdags vaak moest werken en mijn vader dan moest 'oppassen' had hij 2 maxi cosi's op het spatbord gemaakt zodat mijn broer en ik mee konden.
+3
newholland-
@jasper john deere ruimte genoeg voor een heel elftal in zo,n Zetor☝️
+2
@newholland- Klopt was nooit een probleem als er meer vriendjes mee wouden😎

Reacties

+1
ZetorTwente
Ziet er nog netjes uit deze 6718 👍
+1
@ZetorTwente Zo op de foto wel, de spatborden waren aardig rot. hij is in 2013 naar Bentelo verkocht dus heeft nog dicht bij jou in de buurt gelopen. paar jaar later is hij volgens mij ergens in Groningen terecht gekomen maar of die daar nog nog loopt?
+1
ZetorTwente
@jasper john deere Aah mmm, zou 123 niet weten waar die hier in de buurt heeft gelopen. Via Kortier verkocht toen?
+1
@ZetorTwente nee niet via kortier verkocht, maar via een bekende. Weet zo niet meer presies hoe die man heette. Een paar jaar later zag ik de trekker op de achtergrond staan van een marktplaats foto volgens mij was dat ergens in Groningen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 6718 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!