Het uitzicht voor vandaag, vandaag weer een blok bieten rooien. De rooier is een Grimme Maxtron, de afvoer combinaties  bestaan uit een NH tsa met joskin kipper, een NH tsa met Cebeco kipper en een de

Grimme Maxtron

+1
NHtvt135
Het uitzicht voor vandaag, vandaag weer een blok bieten rooien. De rooier is een Grimme Maxtron, de afvoer combinaties bestaan uit een NH tsa met joskin kipper, een NH tsa met Cebeco kipper en een dewulf zelfrijdende hooglosser. De grimme en de Dewulf zijn van loonbedrijf Van Hal uit Eede. Zelf ben ik aan het het tarwe zaaien in het vers gerooide land. Dit met de NH t6.180 met amazone fronttank, gramegna spitter en machio rotor. Mooi proberen te doen voor het er weer een buitje in regent💪

Reacties

+1
valmet6400power
Lost de zelfrijdende hooglosser op dezelfde plek als de New Holland met kiepwagen? Of heeft het loonbedrijf geen kiepwagen van 22 ton (of groter) of bodem vriendelijke banden?
+1
NHtvt135
@valmet6400power hooglosser op grote dammen op het land, en met de kippers naar een plek wat verderop. Loonbedrijf heeft afvoerwagens in alle soorten en maten👍 gebeurt ook wel dat we naar zelfde hoop rijden met kippers en hooglosser, deze draait er dan nog een mooi hoop over.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Grimme Maxtron ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!