Ik moet iemand helpen met het registreren van deze schluter. Kan iemand mij in de goede richting helpen wat betreft type, plaats chassisnummer en bouwjaar? Er is geen typeplaatje meer aanwezig.

Schlüter Onbekend

+2
geertyb0y
Ik moet iemand helpen met het registreren van deze schluter. Kan iemand mij in de goede richting helpen wat betreft type, plaats chassisnummer en bouwjaar? Er is geen typeplaatje meer aanwezig.

Reacties

hendry-blokzijl
Schluter AS15 ?
Fendt926Driver
@hendry-blokzijl of een as 17
Fendt926Driver
@hendry-blokzijl een ds 15 lijkt die nog het meest op
schluterman
Ik weet zo niet of dat het bij zoon oudje het type nummer in het frontblok geslagen is maar bij zijn grote broers wel aan de rechterkant.
Schluterfan
AS 15 zowieso niet, die hebben meer plaatwerk achter de koplampen. Ik denk ook een DS15, ofwel export AS17. Bouwjaar stond normaal wel op het typeplaatje, maar als dat niet voorhanden is word het moeilijk. Serienummer weet ik zo niet direct waar dat ingeslagen staat bij deze trekkers.
+1
Kramer U800
Mooie schuurvondst
+1
SchluterMarco
Dit is zeer waarschijnlijk een DS 15, het typeplaatje zit normaal op het vlakke stukje boven de treeplank. Als deze niet meer voorhanden is, wordt het moeilijk, ik kan bij mijn DS15 het ingeslagen nummer ook niet vinden, ik heb gelukkig wel een typeplaatje.
Normaal staat bij deze Schlüter's het nummer ingeslagen in de voorasbok die aan de motor geschroefd is. De DS15 is gebouwd van 1950 tot 1954.
bas101
Met enig geluk kun je t bouwjaar vinden op t typeplaatje op t stuurkolom van t stuurhuis , in de velgen staat bouwjaar vermeld in een cirkeltje , met chassisnummer kun je info opvragen bij dht Bissinger ,

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!