Foto van een John Deere 6430 PremiumSoms wat transport werk naast het boeren werk. Best mooi een beetje afwisseling. Hier ging het om een H balk van 750 kg. Moest naar de oudijzerboer waar je er zo'n

John Deere 6430 Premium

+1
Johny power
Foto van een John Deere 6430 Premium
Soms wat transport werk naast het boeren werk. Best mooi een beetje afwisseling. Hier ging het om een H balk van 750 kg. Moest naar de oudijzerboer waar je er zo'n 200 euro voor kreeg. Uiteindelijk een beetje spijt gehad dat we hem weg gedaan hadden maarja daar kom je later achter😁.

Reacties

+1
Massey 2705
Dat is een mooie foto ! Jammer van die staal balk in het verhaal. Dat heb ik hier ook wel eens , dat je later denkt , dat had ik even moeten houden !!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6430 Premium ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!