Foto van een John Deere Meerdere, 8R280, 8320R & 4650 in de cold storage.. Foto is geplaatst door catfan55 op 20-11-2021 om 00:04:25, met 10 reacties.

John Deere Meerdere

+2
catfan55
Foto van een John Deere Meerdere, 8R280, 8320R & 4650 in de cold storage.

Reacties

MaxxuM4ever
Prepareer je ze ook anders als ze een tijd in de koude schuur momen te staan of hebben ze allemaal zo’n elektrische motor verwarmer om de trekker te beschermen?
catfan55
@MaxxuM4ever zitten allemaal “block heaters” op. Verwarmingselement die de motor verwarmt. Verlengsnoer er aan en met 2-3 uur kun je hem zonder problemen starten.

Eigenlijk starten we zelden machines als het onder de -25 is.
EA_MF
@catfan55 hebben jullie er ook nog Webasto’s op zitten voor het geval je geen elektriciteit binnen bereik hebt? Of hang je er dan een generator aan?
+2
catfan55
@EA_MF vrachtwagens hebben het geloof ik allemaal, kraan heeft het ook. Verder is het allemaal block heaters die gewoon aan het stroom gaan. Maar we doen alleen aan het stroom wat we nodig hebben
+1
a3vandiejen
Prachtig.
JDFreaky
Waarom niet gewoon een dichte loods die goed geisoleerd is? dit is in usa of canada?
catfan55
@JDFreaky deze loods is dicht, de deur staat nu alleen open wat had er net wat in gezet. Dit is in Saskatchewan, Canada

Dat zou simpelweg veel te duur worden, en waar staat dat machines niet in de kou kunnen staan? Met isolatie alleen ben je er niet, moet dan nog ook verwarmt worden. Onze werkplaats & heated storage warm houden kost al genoeg 😅
casejxu
Quote Reactie van @catfan55:
warm houden kost al genoeg

Bij jullie diesel en gas ook skyhigh in prijs? Bij maat in NB was de verdubbelaar voor diesel der al
+1
catfan55
@casejxu ja het wordt hier ook duurder. Rooie diesel zit op goed een dollar bij bulk afname (70 euro cent)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!