Foto van een John Deere 510. Eerste x naar buiten. Heeft bij ons een jaar of 7 stil gestaan ivm met het bekende probleem van deze type’s. De ringen onder de bussen lek. Hierdoor lekt er koelwater bi

John Deere 510

+4
john deere 7810
Foto van een John Deere 510. Eerste x naar buiten. Heeft bij ons een jaar of 7 stil gestaan ivm met het bekende probleem van deze type’s. De ringen onder de bussen lek. Hierdoor lekt er koelwater bij de motorolie in. Mijn collega vond dit leuke trekkers nadat we er eentje in de werkplaats hadden gehad voor reparatie. Dus dit leuke orginele trekkertje maar aan hem verkocht. Vind het jammer dat die blijft staan niks doen. En kom er zelf elke x niet aan toe om hem open te halen. Trekker heeft inmiddels nieuwe bussen en zuigers gekregen.

Reacties

+2
a3vandiejen
Mooi dat hij dan toch bij een liefhebber terecht komt.
+2
john deere 7810
@a3vandiejen

ja eens. anders was die ook niet weg gegaan. alles maar dan ook alles is nog orgineel en werkend, met de ovale achterlichtjes aan toe. rekeningen en offerte en bedieningshandleiding er allemaal nog bij. heb hem van de eerste eigenaar gekocht. die heeft hem ooit voor 11750,- gulden nieuw gekocht bij een mechanisatie bedrijf in rietmolen.
a3vandiejen
@john deere 7810 Prachtig, mooie geschiedenis erbij.
+1
Towaberg
De mijne is aan deze ziekte gestorven 😉
+1
john deere 7810
@Towaberg

jaa de meesten zijn weg. veel onderdelen zijn nog steeds nieuw te krijgen. maar worden wel duurder. bijv de bussen voor de vooras. zitten er 4 in, kosten 200,- pst. gelukkig ooit al gekocht voor 10 jaar terug, prijs was toen totaal 200,-....
+1
Albert Peters
Mooi
+1
Kidd
Heel mooi origineel trekkertje👌
+2
john deere 7810
@Kidd

loopt inmiddels weer als nieuw.
Kidd
@john deere 7810 die van mij met een beetje geduld ook weer binnenkort, helaas issie niet zo mooi als deze
john deere 7810
@Kidd

jij hebt ook een goede basis! maar die is al eens over gespoten ofniet? Mijn collega wil deze ook overspuiten. vind het nog wel jammer, dit is minstens net zo mooi/zeldzaam straks.
+1
Kidd
@john deere 7810 Die van mij gaan we nu voor de 2e keer reviseren. Hij was gereviseerd toen heb ik de trekker met goeie bedoelingen beschikbaar gesteld aan een kennis die in nood zat en die heef zand in de motor gegooid, pure afgunst wel alles aan puin.
Origineel is ie maar een keer, ik was er toch afgebleven zo vind je ze maar zelden!
+2
john deere 7810
@Kidd

nou lekkere kennis dan. dat kan inderdaad zo'n motor niet hebben. had er nog wel even verhaal wezen halen denk ik.
tja weet het wel. maar denk niet dat die zo blijft hem kennende.
+1
Kidd
@john deere 7810 Afgunst is een lelijk beestje.
Dit is hoe die er nu bij staat, ik weet nog niet of ik hem hou omdat er geen snelgang in zit. Hij loopt evengoed een krappe 25.

(klik om te vergroten)

john deere 7810
@Kidd

lelijk is die zeker niet. met uitlaat naar boven staat hem wel beter vind ik. vond deze altijd wel meevallen eigenlijk? volgens mij liep die van ons wel 30kmh

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 510 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!