Foto van een Volvo BM 430. Foto is geplaatst door ArieTijnje op 21-11-2021 om 21:37:16, met 12 reacties.

Volvo BM 430

18 foto's van @ArieTijnje

+3
ArieTijnje
Foto van een Volvo BM 430

Reacties

+2
a3vandiejen
Mooi.
+3
wim-same
De Inter en de Volvo, met een Vicon Sprintmaster en een Vicon acrobaat. Ik krijg al de rillingen van de wiersen. één in elkaar gedraaide drol, die in een keer de pers in getrokken word.
SJB533
@wim-same
Heeft dat niet te maken met de snelheid?
+1
Martinsame
@SJB533 met een hele dunne wiers moet je snelheid hebben met deze is het denk vooral op letten dat er geen plukken naar binnen schieten
+3
Martinsame
@wim-same dan zie je hem bij de neus van de trekker al na achter schieten
+4
ArieTijnje
@wim-same dit is al 10 jaar geleden. maar dit '"paardenhooi"is zo licht dat wil meestal wel ardig persen met de borga pers weinig problemen gewoon rustig rijden.en geen dikke wiersen proberen te maken.dit was toen aardig laat in de tijd dus lang spul , zal toen wel met het weer te maken gehad hebben.
+2
akkermopet
De 323 heeft straks de buik mooi schoon van het hooi! 🤣🤣
+1
wim-same
@akkermopet en goed dat hij geen 4 WD heeft. Anders was de aandrijfas wel vol gelopen. dat heb ik ook zo vaak gehad met mijn Same Puledro DT.
akkermopet
@wim-same Ja dat is zeker, anders had je er nog onder moeten kruipen..
+1
wim-same
@akkermopet Ik heb de aandrijfas genoeg keren leeg moeten plukken.
steyrlanzboy
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo BM 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!