Foto van een Grimme Varitron 470 aan het wortels rooien met ernaast een deutz 135 met beco 18 tonner

Grimme Varitron 470

+2
marco steyr
Foto van een Grimme Varitron 470 aan het wortels rooien met ernaast een deutz 135 met beco 18 tonner

Reacties

MaxxuM4ever
Is dat een goed of een slecht teken als de wortels met een aardappelrooier worden gerooid in plaats van een klemband rooier?
StevenBomers
@MaxxuM4ever heb z’n vermoeden dat ze dan voor industrie weggaan. Niet zo best voor de portemonnee als je bewaarpeen geteeld hebt en ze zo weg moeten.. maar ik weet niet of dat hier ook aan de orde is
+2
stannetje96
@StevenBomers sowieso is peen niet zo goed voor je portemonnee dit jaar
+2
marco steyr
@MaxxuM4ever dit zijn idd industrie wortelen dus dat is niet apart om met een aardappelrooier te rooien. Het was sws al de bedoeling dat ze af land weg zouden gaan alleen door de slechte markt zijn ze zo lang blijven zitten en nu waren de omstandigheden om te rooien nog redelijk en we wilden ploegen dus hebben we ze gerooid en op het erf gestort waarna ze volgende week worden opgehaald @StevenBomers .
MaxxuM4ever
@marco steyr moet je veel aanpassen aan zo’n varitron om er wortelen mee te kunnen rooien?
marco steyr
@MaxxuM4ever er zaten andere beitels in maar deze rooier is van de buurman dus ik weet niet precies wat er aan verbouwd is. Ook reed er een trekker met loofklapper en kopmachine voor de rooier uit omdat de klapper van de rooier niet kan koppen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Grimme Varitron 470 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!