Foto van een Fendt 824Gras maaien met een getunde 824 met 480pk en een pottinger triple zonder kneuzer en met dwarsafvoervijzels 10m breed. Top geluidje, kan het goed aan met 50-75% motorbelasting gem

Fendt 824

dutchgamer
Foto van een Fendt 824
Gras maaien met een getunde 824 met 480pk en een pottinger triple zonder kneuzer en met dwarsafvoervijzels 10m breed. Top geluidje, kan het goed aan met 50-75% motorbelasting gemiddeld in deze bergachtige Zwitserse map.
dutchgamer
@dutchgamer Oja, en het gaat helemaal autonoom met de courseplay mod. Route maken en de instellingen goed zetten en gaan met die handel.,🚜

Reacties

+2
Valtra man
Vergeef me de vraag, maar is dit een videospelletje?
+1
Hidde Gröniger
@Valtra man ja klopt
+3
Valtra man
Dan hoop ik voor de beste dat het straks niet gaat regenen. Anders worden het overuren op de kuil 😄
dutchgamer
@Valtra man plan is om het in de sleufsilo bij de biogas te doen. Heb der al een grote 4 assige kieper van 66m3 voor transport.
+1
Valtra man
@dutchgamer uit nieuwschierigheid, wat is de bedoeling van zo’n game? Ik was me niet bewust van dat dit bestond. In mijn tijd mikten we geometrische blokjes in mekaar en was een volle lijn hebben het doel bij tetris. Moet je hier gewoon ganse dagen kijken hoe fictieve machines het werk doen?
dutchgamer
@Valtra man nee hoor, je kunt zelf een hele boel hoor. Je kunt granen, aardapelen, suikerbieten en suikerriet verbouwen daarnaast kun je ook bosbouw doen. Kijk maar op: farming-simulator.com/
+7
bartjuh
Ik wens je natuurlijk een voorspoedig verloop met je spelletje maar hoop wel dat dit de enige foto blijft die je ervan plaatst.
Lars_MF
@bartjuh mee eens
+1
Valtra man
@bartjuh ah… why not? Klik je hem gewoon niet open toch? 🙂
W-JD
Fs19

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 824 en hebben de trefwoorden Grasmaaien en Farming simulator 19 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!