Foto van een Deutz-Fahr Agrotron K 90Beide trekkers weer schoon en gepoetst. Inmiddels 1400 uur links en 8040 uur rechts.

Deutz-Fahr Agrotron K 90

+2
JoranK
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron K 90

Beide trekkers weer schoon en gepoetst. Inmiddels 1400 uur links en 8040 uur rechts.

Reacties

rickboer blija
Netjes.

Wij zijn thuis nog bezig met van die ledlampen voor voorin de neus, alleen zijn die dingen niet te betalen
JoranK
@rickboer blija Hier wel heel gelukkig met het ledpakket op de mf.
Voor de deutz ben ik nog aan het kijken voor meer licht. Wil eigenlijk de koplampen vernieuwen voor led. En dan nog ff zien hoe ik meer led werklampen aan de cabine krijg.
rickboer blija
@JoranK heb jij een exclusive of efficient? Hier de efficient en vonden het led paket nogal duur. Ook niet raar als je kijkt wat mf vraagt voor alleen de voorlampjes🙈
JoranK
@rickboer blija Efficient uitvoering. Heb eigenlijk geen idee wat ledpakket extra koste. was gewoon iets wat ik zowieso erop wilde hebben.Bij ledhandel24 zag ik wel een ledpakket voor mf maar die zit rond de 1000 euro zag ik...
rickboer blija
@JoranK koste volgens mij meer dan 3x zoveel, maar weet het niet precies meer. Daar kan ik het zelf ook wel voor aanleggen
JoranK
@rickboer blija Ah das wel fors inderdaad. Had hier verder ook weinig extras gekozen buiten de efficient uitvoering maar aangezien we op andere trekkers ook al ledlampen aan het bouwen waren, wou ik het op een nieuwe maar meteen klaar hebben.
rickboer blija
@JoranK wij hebben voor wat andere 'grote' opties gekozen zoals multipad/electronische ventielen/datatronic 5/luxe stoel en nog wat andere dingen. En zoals ik zei we konden led veel voordeliger zelf opbouwen
rommert14
@rickboer blija het is ook maar net hoe je het bekijkt, die 3k meerprijs maakt op zo'n trekker het verschil ook niet meer.
rickboer blija
@rommert14 iedereen maakt hierin zijn keuzes, wij hebben ook met opzet voor een luxe efficient gekozen om kosten te besparen.

Wat hebben jullie gekocht? Een efficient of een exclusive
oanejorrit12
@JoranK kabels liggen eral toch? Is optie om 2 of 4 werklampen onder de cabine rand te hebben
JoranK
@oanejorrit12 dacht dat er geen extra kabels liggen in dakrand. Maar dat is moeilijkste niet. Wil er ook paar op spatbord. Daar moet ik nog ff zien hoe en wat.
@JoranK onder de cabinerand is toch plek voor 2? Dat hebben wij wel namelijk

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron K 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!