Op deze foto is H.j. Looman en Zn. (Velswijk) × actief met een Belarus Workmaster .Gisteren de Pionier gekregen, het clubblad van de OTMV. Daar staat deze foto in, gemaakt door Harry Hiddink in 1980.

Belarus Workmaster

+7
dickt
Op deze foto is H.j. Looman en Zn. (Velswijk) × actief met een Belarus Workmaster .
Gisteren de Pionier gekregen, het clubblad van de OTMV. Daar staat deze foto in, gemaakt door Harry Hiddink in 1980.
Ik ben in mei 1981 gaan werken bij Loonbedrijf en mechanisatie bedrijf HJ Looman in Velswijk en volgens mij heb ik ook nog met deze combinatie gewerkt. Mooi om te zien.
+2
a3vandiejen
@dickt Wat leuk dat je dit dan tegen komt. Mooie combinatie.
+3
holderb51
@dickt prachtig! Mooi dat je hier nog mee gewerkt hebt. Deze trekker herinner ik me niet, maar ik weet nog goed van de Ursus bisons van Looman. Het loonbedrijf zat net achter de lagere school, en daar kwamen ze dan ook geregeld langs op gereden. Ik kreeg dan niet alles mee van wat de meester in de klas vertelde...
+2
dickt
@holderb51 Herkenbaar. Mijn moeder vertelt nu nog wel eens dat ik altijd wist welke loonwerkers en tractoren er langs de school in de Wittebrink waren gekomen, maar dat ik vaak niet wist was we die dag geleerd hadden. 😉😁

Reacties

+4
Albert Peters
Leuk verhaal mooie foto
+2
draaipiet
Prachtige foto / verhaal

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Belarus Workmaster ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!