Foto van een Same Minitauro 60 met Schuitemaker stalmeststrooier, netjes schoon gemaakt voor gebruik in de mais. Ernaast met de Claas Jaguar hakselaar een Same Drago trekker.https://www.youtube.com/wa

Same Minitauro 60

+6
joop2
Foto van een Same Minitauro 60 met Schuitemaker stalmeststrooier, netjes schoon gemaakt voor gebruik in de mais. Ernaast met de Claas Jaguar hakselaar een Same Drago trekker.

Reacties

+3
wim-same
Ook een hele mooie combinatie.
+4
yoohan
Die minitauro komt zo voor de blokkenwagen weg zou je denken. Die ziet eruit alsof hij zo uit het werk komt. Mooie trekkers
+3
wim-same
@yoohan die kwam ook zo uit het werk, alleen het hydrauliek filter was erg vuil, vandaar dat hij zo langzaam loste. Deze mest strooier heeft een hydraulische bodemketting.
+3
a3vandiejen
Prachtig deze foto zo vanuit de lucht.
+1
Wimariete
Mooi hoor 👍👍👌
+3
Martinsame
Ken je goed zien hoe lang de snuit van zo'n drago is💪👍😏
+2
draaipiet
Gronings geweld
+2
Towaberg
Machtig lange drago ook👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Minitauro 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!