Foto van een Deutz F1L612 ook ons “elfje” is weer bijna als nieuw, na een lange zoektocht nu bijna alles destijdse opties erop zitten en hebben hem ook helemaal onderhanden gehad en weer technisch

Deutz F1L612

+4
twand2505
Foto van een Deutz F1L612 ook ons “elfje” is weer bijna als nieuw, na een lange zoektocht nu bijna alles destijdse opties erop zitten en hebben hem ook helemaal onderhanden gehad en weer technisch als nieuw.
+1
JD-4450
@twand2505 leuk trekkertje!
Watvoor opties kon je destijds kiezen op deze modellen?
+1
twand2505
@JD-4450 bijna alles was erop te krijgen, kwa vaste opbouwen denk aan, dorspolie, aftakas, maaibalk, slinger, en hef wij hebben nu alles behalve de hef. Ook hebben wij er nog een handhefploeg bij. Er waren ook diverse uitvoeringen zoals de standaart varriant waar je de stoel van om kon draaien, een korte, een smalspoor, en eentje op grote spoorbreedte. Die van ons is het korte model hier zijn er ook niet zoveel van.
JD-4450
@twand2505 oké! dat een aftakas en slinger een optie waren, wist ik niet. Heel wat anders als tegenwoordig: optie cvt transmissie, optie led-pakket en optie gps met stuurautomaat

Reacties

+2
RPCounty
De eerste deutz met zijschakeling😅👍
Lars_MF
Mooi project
Towaberg
Heel mooi trekkertje!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz F1L612 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!