Foto van een Claas PersKwam deze machine nog tegen op het web.Ik moet dan altijd aan onze sleutelende melkveehouders denken.https://www.2dehands.be/v/zakelijke-goederen/landbouw-tractoren/m1777377660-

Claas Pers

RVM
Foto van een Claas Pers

Kwam deze machine nog tegen op het web.

Ik moet dan altijd aan onze sleutelende melkveehouders denken.

2dehands.be/v/zakelijke-goederen/…

PS ik ben niet de verkoper, ken niet de staat van de machine en ook van de prijs ik nie weet nie 😄

Reacties

+1
dx11
@RVM komende winter kom ik wel door met de huidige projecten 🤭
+1
Martinsame
@RVM Ken ik er wel gelijk folie om heen doen .
+1
J asper
@Fendt612e Net wat voor jou ja 😅😂😜
+1
GerbertXL
Pff alsjeblieft zeg. Dit jaar iets van 10 balen voor mezelf laten maken. 10 teveel als je het mij vraagt.
RVM
@GerbertXL geen dank 🤣
+1
Wimariete
Voor meer technische info moet je bij mechanisatie bedrijf Holvo in Lettete zijn. Die hebben in het begin van het ronde balen imperium als eerste een wikkelaar aan een rondebalenpers gebouwd, of misschien wel andersom, d.w.z. dat ze een frame hebben ontwikkeld waar een wikkelaar op zat, en daar werd een claas pers tussen gebouwd.
radium45
@Wimariete Nee, die hebben als eerste op de wereld het perswikkelgebeuren in 1 werkgang op de markt gezet. Dit is deels overgenomen door KdW en ook door de jongens uit Harsewinkel.
+2
sybren
Ik ben super content met mijn kverneland perswikkelcombinatie.
Machine is helemaal nagekeken en staat in de winterslaap, ik heb genoeg projecten liggen, case ih 685, balenwagen, shovel moet nog op andere velgen/banden... en voor je het weet is weer voorjaar.
Maar zeg nooi nooit, ik ben een zuinige kniepert, als ik er niet al teveel voor hoef te betalen zet ik het in de rij als volgend project.🚜💰💰💰💰💶💷💸

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Pers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!