Dit jaar het maisseizoen bij Egide London meegereden👌Eerste dag van het seizoen van mij.. Foto is geplaatst door TerraJohnDeerefan op 03-12-2021 om 22:01:27, met 7 reacties.

John Deere 6215R

+1
Dit jaar het maisseizoen bij Egide London meegereden👌

Eerste dag van het seizoen van mij.

Reacties

+2
Siete
Dat had je zat slechter kunnen treffen 😅👍
+2
@Siete

Haha klopt was absoluut geen straf, was de kleinste in het rondje maar loopt fijn zo met de 3 asser
johndeere6230
Nette combi zo! Hoe doet die het in de heuvels zo?

Kon je er een beetje aan wennen? Die 3 asser? Komen gigantisch binnendoor namelijk 😅
+1
@johndeere6230

Ja kan heel goed mee komen en bergop doet de liftas echt heel veel. As omhoog en hij gaat weer door. Fijne trekkers die R's

Loopt echt super zo n 3 asser op de weg geen gestuiter en geslinger. Ja dat viel me wel echt tegen had gedacht dat ze beter zouden nalopen, wel ideaal met elektrisch gestuurd zo kwam je toch overal naar binnen. De lely wagen stuurde een stuk beter die kwam minder binnendoor maar wel meer opletten met de kont. Vond de schuitemaker wel echt de stabielste wagen in de heuvels daar maakte je geen zorgen over dat was met de lely en joskins wel anders vond ik.
johndeere6230
@TerraJohnDeerefan

Ah oké! Jullie gebruiken in de heuvels de liftas ook zal dus?

Met elektrisch gestuurd kun je handmatig nog bijsturen dan? Op mn werk is gewoon mechanisch gestuurd zeg maar, maar als je eenmaal de slag te pakken heb kom je ook bijna overal binnen.

Ja die schuiten zijn stabiele wagens, ook op de kuil wel eens gehad dat die wagen een heel eind weg zakte aan 1 kant in die natte prut, maar je hoeft niet 1 2 3 bang te zijn dat die op z'n zij gaat
+3
@johndeere6230

Jazeker als je berg niet opkomt asje omhoog en hij gaat weer. Op de weg wordt het er niet comfortabeler op met de as omhoog.

Dan kun je de wielen in hondengang zetten. Ook handig in de loods als ze kort op elkaar stonden even hondengang dan trek je de kar snel weg en hoef je niet meer bang te zijn. Als je een inrit echt niet in komt zet je de wagen ook ff in hondengang. Maar zoals je zegt als je de slag te pakken hebt gaat het prima gwn ruim uithalen.

Nee in de heuvels was ik er ook echt niet bang voor met de schuitjes.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6215R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!